Julegaver købt fra 1 November - 23 December 2016 byttes eller refunderes frem til 30 Januar 2017
Pakker der skal bruges til julegave : Bestil med GLS senest 21/12-16. Bestil med PostDanmark senest 22/12-16 ( vil du være sikker på pakken, er bedst at bestille uden omdeling, da du ellers ricikere pakken først kan hentes efter jul. )                    

×

Trunki SnooziHedz 2 i 1

 Trunki SnooziHedz

er et sæt bestående af et skønt fleecetæppe og en oppustelig pude dit barn vil elske at have med på tur, ferie eller bare lege med. Der er 8 forskellige modeller og farver alle formet som et kendt dyr som f.eks. en pingvin, en løve, en hund. m.f. Trunki® SnooziHedz er en opfindsom 2-i-1 pude og tæppe til børn, som gør det nemt at tage en hyggelig lur på farten. Med dette sæt får dit barn støtte til hovedet og holdes varm med tæppet. Det unikke Trunki Grip sikrer, at tæppe og pude bliver sammen, så de ikke bliver væk eller tæppet glider ned mens barnet sover. Slut med tæpper der ligger og flyder i bunden af bilen.

 Tæppet er godt at have med i bilen til de kølige aftener, det er måske en god ide med en vandafvisende Paddelpak rygsæk i et sjovt design til at opbevare tæppe og pude i. 

Sorter faldende

1 vare(r)

Sorter faldende

1 vare(r)