Telefontid: Alle dage fra 12.00 - 22.00

Vi bytter / refunderer 356 dage om året

Bestil med GLS levering inden 22.00 og den kommer med næste morgen kl. 08.30 på hverdage

Bestil med PostNord inden 15.00 og den kommer med samme dag på hverdage

 

×

Premature tøj størrelser fra 32 - 50

 

Tøj til præmature børn:

Nettets online webshop med billigt premature tøj til fortidligt fødte eller meget små børn.

Vi har altid et godt tilbud på præmature tøj, fra Fixoni og Boowoo, Tiny Me og Blue suede Moose fra størrelse 32 til størrelse 50. Altid et stort lager af præmature tøj hjemme i størrelse 32 & 50, Premature tøj i størrelse 32 og op til 50 er fra mærket Fixoni little Bee, Blue Suede Moose samt Tiny Me. og  Boowoo samt  IttyBittyBaby er fra størrelse 38 - 56.
Præmature tøj er speciel syet til de meget små fortidligt fødte børn og er syet så det er dejligt varmt og er syet i 100 & lækkert blødt bomuld.
Vi har importeret noget dejlig blødt tøj til premature børn fra England som vi kan levere helt ned til børn der kun vejer 450 gram. og op til 3 kg. Se under Tiny me og Tiny Me, har du fået en lille pige har vi også helt små søde premature kjoler fra str 44 fra Tiny Me. 

 

 

Sorter faldende

1-36 of 227

Sorter faldende

1-36 of 227

Leder du efter babytøj til præmature børn, er du kommet det rigtige sted. Vi har et pænt stort udvalg fra Pippi, Fixoni, Tiny me og Beebo i god kvalitet og 100 % bomuld. Anbefalte størrelser: Str 32 under 1.5 kg (neonatal) Str. 38 = 1,5 kg - 2 kg. Str 44 = 2.0 - 2,5 kg. Str 50 = 2,5 kg - 3 kg.

Babytøj til for tidligt fødte børn.

De meget små præmature børn har brug for godt varmt tøj på den lille krop, og det kan være svært at finde. Hos Farmorsoutlet har vi fundet frem til nogle gode mærker som lever op til god kvaliteti 100 % bomuld. Babytøj til fortidligt fødte må ikke være for stort, da de så kan komme til at ligge på en klump sof som kan give dem mærker  og irretere den sarte hud. Derfor er det en rigtig god ide at vælge tøj til præmature børn som passer bedts muligt til deres vægt. Vi har derfor skrevet en vejledning til valg af den rigtige størrelse efter vægt og længde.

 

Premature babytøj:

Hos os kan du finde premature babytøj i flere forskellige skønne farver med og uden tekst og mønster, så der er noget for enhver smag. Vi har været heldige at finde specielt syet premature tøj i England som er meget nemt at give det lille familiemedlem på, da det kan åbnes helt i begge sider og begge skuldre, så barnet kan lægges i tøjet istedet for at blive moslet en masse med og derved bruge en masse unødvendige kræfter for at få sin body eller heldragt på. Er du mere til sparkedragter uden lange ærmer kan disse også findes ovenover i mange skønne farver.

Står du lige og mangler en god sutteflaske, kan vi varmt anbefale Twistshake sutteflaske. Twistshake sutteflaske har anti-kolik filter som er med til at beskytte dit barn mod kolik. Sutteflaskerne findes i 6 farver og 3 størrelser. 180, 260 og 330 ml. Se alle sutteflaskerne her

Levering og forsendelse:

Vi har meget hurtig levering og gratis fragt fra 350,00 kr.
Bestiller du inden kl. 15.00 med PostNord levering har du tøjet dagen efter, bestiller du med GLS levering går der 2 dage inden GLS leverer.