Telefontid: Alle dage fra 12.00 - 22.00

Vi bytter / refunderer 356 dage om året

Bestil med GLS levering inden 22.00 og den kommer med næste morgen kl. 08.30 på hverdage

Bestil med PostNord inden 15.00 og den kommer med samme dag på hverdage

 

×

Lidt om farmorsoutlet.dk

 

Farmors Outlet ejes og drives af Connie Nielsen

Jeg har lige rundet de 59 år, bor i Midt Jylland, nærmere betegnet Nørre Snede, er gift og har 2 voksne drenge på henholdsvis 32 og 34 år samt 2 børnebørn på 4 og 7 år.
Jeg startede min webshop fra bunden i 2011 med produkter jeg brænder for og kan stå inde for.
Jeg vil altid gøre mit bedste for at du som kunde får en rigtig god oplevelse ved at handle hos mig.

Uddannet som bogholder, men valgte så i 2011 og hellige mig min online webshop på fuldtid.

Det vil altid være mig, du får fat i på telefonen hos Farmors Outlet mellem 12.30 – 22 alle dage,
Så ring endelig hvis du har spørgsmål, du lige mangler et svar på. Kan jeg ikke lige tage telefonen, er du meget velkommen til at lægge navn og Tlf. nr. så ringer jeg tilbage så snart det er muligt. 

Da jeg for få år siden blev farmor, gik det op for mig, hvor svært det kan være at finde premature tøj til for tidligt fødte børn i butikkerne til en rimelig pris og tænkte, at det måtte kunne gøres nemmere og billigere. Jeg fandt ud af, at der lå store besparelser i at købe store partier hjem, selv importere og selv stå for fotografering af tøjet kunne der spares noget på de dyre omkostninger.  Så jeg besluttede mig for at tage udfordringerne op, jeg sparer samtidigt udgifterne ved at drive en fysisk butik, da jeg kun er en online shop. Så ved  selv klarer arbejdet med fotos m.v. kan jeg derfor sælge premature tøj til en væsentlig lavere pris, men i samme kvalitet som i butikkerne. Se mine tilbud og sammenlign selv!

Jeg har valgt at koncentrere mig om prematur tøjet fordi det som forældre til for små eller for tidligt fødte børn kan være svært at finde premature tøj til rimelige priser og god kvalitet.  Jeg valgt at få fra Blue Suede Moose, Tiny Me, Beebo og Fixoni som alle har skønne bløde produkter i 100 % bomuld og alle er Europæiske mærker. Jeg kan klare at levere tøj ned til 0,45 kg. og har max 24 timere forsendelse.

Farmorsoutlet.dk har været en netbutik siden 2011.

I 2014 begyndte vi at sælge legetøj fra gode kendte mærker, børnekuffeter fra Trunki og weekendsenge fra Deryan, samt udstyr til børn og barnlige sjæle og er hele tiden på udkig efter godt kreativt legetøj  til fornuftige priser.

Bemærk det er ikke altid farverne svarer 100% til billedet, da det kan være meget svært at gengive farven 100 % på fotos.

Hilsen Farmors Outlet
V/ Connie Nielsen
Snerlevej 4
8766 Nr. Snede
Cvr. 26817838