Telefontid: Alle dage fra 12.00 - 22.00

Vi bytter / refunderer 356 dage om året

 Vores sidste forsendelsesdag med GLS, hvis den skal frem inden jul er den 20/12-17 kl. 23.00, da GLS ikke kører ud med pakker lørdag

Sidste dag vi sender julepakker med PostNord til postbutik eller privat adresse er den 21/12-17 kl. 15.00. Så er det op til posten at få pakken frem til tiden.

 

×

Paddington Bear, bløde bamser

Selv om Paddington bøger og tv-serier har eksisteret i mange år, vil en række mennesker først blive introduceret for ham i form af de bløde legetøj eller plysbjørne. Den allerførste Paddington-bear var en bløde legetøjs bjørn som blev designet i Storbritannien af ​​en dame kaldet Shirley Clarkson. Hun gjorde det som en julegave til sine børn, Joanna og Jeremy Clarkson, mange mennesker beundrede Shirley's Paddington, da hun begyndte at gøre noget mere til hendes firma, Gabrielle Designs og fik en officiel licens til at sælge dem i Storbritannien i 1972. Dette var den allerførste Paddington produktlicens. Ved lanceringen af ​​Paddington på UK tv-skærme i midten af ​​halvfjerdserne kom Paddington varer i butikkerne, der begyndte med en række Coalport Kina. Antallet af forskellige Paddington-produkter voksede hurtigt, indtil Paddingtons billede blev vist på en række varer fra hilsen kort til tapet og tøj. 
Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)

I mellemtiden begyndte Paddingtons popularitet at vokse uden for Det Forenede Kongerige, og i 1975 købte det amerikanske firma Eden Toys licensen til at lave og sælge Paddington bjørne i hele resten af ​​verden. Både Gabrielle Designs og Eden Toys begyndte at lave deres bjørne i en række forskellige størrelser og stilarter, og især Eden Toys producerede et stort udvalg af forskellige tøj til Paddington. Men i modsætning til Eden Legetøj, hvis bjørne blev fremstillet stort set i fabrikker i Asien, blev alle Gabrielle Design's bjørne håndlavet i en lille fabrik i Doncaster i Storbritannien. Som følge heraf anses enhver Paddington eller Tante Lucy lavet af Gabrielle Designs nu for at være en samlerobjekt. De mest værdifulde af disse er de meget tidlige bjørne, især hvis de er i god stand og kommer komplet med deres originale tøj. Der er endda en hjemmeside, The Paddington Collective, der specialiserer sig i at sælge nogle af de ældre pre-loved bjørne og andre produkter. Indtil Gabrielle Designs ophørte handel i 1997, fulgte Eden Toys kort tid efter af, de var de eneste to licenserede producenter af Paddington plysbjørne. I dag er der mange versioner af Paddington bløde legetøj fremstillet af en række forskellige producenter over hele verden.