Telefontid: Alle dage fra 12.00 - 22.00

Vi bytter / refunderer 356 dage om året

Bestil med GLS levering inden 22.00 og den kommer med næste morgen kl. 08.30 på hverdage

Bestil med PostNord inden 15.00 og den kommer med samme dag på hverdage

 

×

Lightseeksers til Ipad,tablet og mobil spil

     

Lightseekers-spillet er et spil med høj kvalitet til action og eventyrrollespil til mobil- og tablet-enheder. Spillet er gratis at downloade og har ingen køb i appen. Nyt indhold vil blive tilføjet flere gange om måneden, hvilket giver spillerne mere af det, de vil have, og mindre af hvad de ikke gør. Spillet er sjovt for hele familien! Uerfarne spillere vil være i stand til nemt at forstå spillet og have det sjovt at kæmpe, questing og crafting, mens de, der leder efter en udfordring, kan opklare vanskelighederne og opleve et dybt strategisk spil, hvor ethvert valg er af afgørende betydning. Når man ikke spiller kernespil, kan spillerne blæse lidt damp med en række hurtige og sjove festspil!

Kan bruges både med IOS og Android, Spillet kræver Bluetuch så enheden kan kommunikere med kort og figurer.

Sorter faldende

27 vare(r)

Sorter faldende

27 vare(r)

Hvad er Lightseekers? Her er lidt for forældre om hvad Lightseekers er og hvordan det virker, og hvad du skal købe. Lad os tage et kig på, hvad du skal vide. Lightseekers er et nyt legetøj til live spil for børn i alderen omkring 8-14 fra Playfusion og Tomy.
Det omfatter: En Lightseekers spil app, der er tilgængelig for iOS, Android og Amazon Fire enheder. App'en kan installeres og spilles gratis. Fysiske 18 cm høje posible legetøj figurer. En "fusion core" rygsæk, der tilføjer teknologi og tilslutning til figurerne. Add-on fysiske tilbehør, der tilføjer funktioner til spillet. Der er et kollektivt handelskortspil, der kan afspilles uden app. Kortene har forstærket virkelighedsfunktioner og kan scannes ind i spillet for at låse op for belønninger og spilegenskaber. ( Kræver Bluetuch )

Så som en forælder, der skal finansiere disse ting, ser du på noget som:

Indledende køb af en Starter Kit med figur og fusionskern plus og måske indkøb af en flypakke, der skifter en figur til en spil controller. Det vil børn gerne have.
Indledende køb af startkort til Trading Card (eller to spil eller en Intro pakke for at kunne spille et to-spiller spil.) Løbende indkøb af yderligere tal og add-on våben

Løbende køb af ekstra kort Lightseekers App En tidlig adgangsversion af appen er tilgængelig for iOS og Android inden udgivelsen af ​​tallene. Lightseekers spillet har en back story og din karakter skal fuldføre quests.
Spillet indebærer masser af kamp, ​​som kan spilles på forskellige vanskeligheder. Der er også afslappede minispil.
Spillet introduceres virkelig gradvist med masser af hjælp, så du ved hvad du skal gøre. Der er en lille smule tekst, der fortæller historien, så det opfordrer børnene til at læse.
Du kan også tænde en voice-over-funktion for at læse teksten. Lightseekers Starter Pack. Lightseekers Starter Pack, Der er to forskellige starterpakker, en med Mari som den medfølgende figur og en med Tyrax.

Hver starterpakke indeholder: en figur, en fusionskerns rygsæk, et reality våben og nogle handelskort. 'Fusion core' er en rygsæk, der slår fast på bagsiden af ​​figuren. Den indeholder en mini computer, der styrer stemme-, lys- og vibrationseffekter for figuren. Det håndterer også kommunikation med tabletten og har fysiske handlingsknapper. Du får også et reality våben, appen kan (via fusionskernen) se hvilket våben der er forbundet med en figur. Startpakken indeholder også handelskort, som kan bruges sammen med appen eller offline med handelsspilspillet. Yderligere tal og tilføjelser

Du vil være i stand til at købe yderligere tal, som du kan spille med i spillet ved at bytte fusion core rygsæk. Der vil også være yderligere våben, der kan byttes mellem tegn.
Og der er "flypakke" -tillæg, der giver dig mulighed for at bruge et tegn som en spilkontroller ved at hente karakteren og flytte den. Lightseekers Trading Card Game Lightseekers Trading Card Game er et bordspil strategi spil, der spilles offline.

Du kan købe startdæk og der vil være boosterpakker. Børn vil være i stand til at handle kort med venner. Kortene kan også scannes i Lightseekers-appen for at få adgang til yderligere indhold. Kortene har også en forstørret realityfunktion, som er en god tilføjelse. Du kan faktisk prøve det ud med et virtuelt kort på Lightseekers hjemmeside.
 Først og fremmest ser det ud til god underholdning, der gør god brug af up-to-date teknologi. Det ser ud til, at udvidelsen er blevet indbygget i Lightseekers fra starten, så de vil kunne tilføje nye tech-funktioner uden at skulle købe en ny startpakke hver gang.

Dom
Lightseekers ser absolut ud til at være interessante. Først og fremmest ser det ud til god underholdning, der gør god brug af up-to-date teknologi.

Det ser ud til, at udvidelsen er blevet indbygget i Lightseekers fra starten, så de vil kunne tilføje nye tech-funktioner uden at skulle købe en ny startpakke hver gang.

Vi er imponerede over, at du ikke har brug for den nyeste enhed til at bruge Lightseekers-appen. Jeg har prøvet appen på min gamle iPad 3 og det virker. Det er også tilgængeligt for Amazon Fire-enheder lige fra starten, hvilket betyder at du ikke har brug for en dyr enhed. Vi kan godt lide at der er en kvindelig karakter til rådighed ved lanceringen såvel som en mandlig karakter. Denne stil af spil vil sandsynligvis have en stærkere appel til drenge, men også til piger spillet er skabt så de også føler sig velkommen.