Telefontid: Alle dage fra 12.00 - 22.00

Vi bytter / refunderer 356 dage om året

 Vores sidste forsendelsesdag med GLS, hvis den skal frem inden jul er den 20/12-17 kl. 23.00, da GLS ikke kører ud med pakker lørdag

Sidste dag vi sender julepakker med PostNord til postbutik eller privat adresse er den 21/12-17 kl. 15.00. Så er det op til posten at få pakken frem til tiden.

 

×

Boppi løbe / balancecykel

2 i 1 boppi barnets første trike balance cykel 12 måneder - 30 månederDenne 2 i 1 og balance cykel er den ideelle introduktion til din lille søn eller datters verden på cykel. Ingen pedaler, ingen gear, ingen bremser. H*n skal bare gå og gåFra ca. 12 måneder kan babyens første cykel bruges som trike (3 hjul). Dette vil gøre det muligt for dit barn at blive fortrolig med cykling ved at lade trike støtte dem. Når de er selvsikker og kan støtte deres egen vægt kompetent, kan trike omdannes til en cykel (2 hjul). Dette vil lære dem at holde balance og hjælpe på tilliden til cykler. Herfra vil de kunne komme videre til at cykle på vores junior balance cykel (i alderen 2 til 5 år), som er højere balance cykler med et større diameter hjul.Babyens første trike cykel tilbyder en 'No Maintenance' ( ingen vedligeholdelse) tilgang og er bygget med EVA 'punkterfrie skumdæk, bløde håndtag, et højdejusterbart polstret sæde, en letvægtsramme med indbygget bærehåndtag og er lavet med ECO Venlig Birke krydsfiner. Fås i 3 eksklusive boppi mønstrede designs. Alle baby første trike cykler leveres med 2 måneders garanti.
Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)