Julegaver købt fra 1 November - 23 December 2016 byttes eller refunderes frem til 30 Januar 2017
Pakker der skal bruges til julegave : Bestil med GLS senest 21/12-16. Bestil med PostDanmark senest 22/12-16 ( vil du være sikker på pakken, er bedst at bestille uden omdeling, da du ellers ricikere pakken først kan hentes efter jul. )                    

×

Modelervoks fra Krea

En af grundene til jeg har modelervoks

er at vi ved børn fra 3 – 6 år elsker at modellere og skabe fine figurer med ler. Jeg har valg at føre modelervoks fra krea, fordi det er giftfri og fri for farlige stoffer som børn kan blive syge af. Jeg har flere forskellige pakker at vælge imellem, man kan blandt andet finde modelervoks kasser med 4 forskellige farver, KREA basis sæt.12 stk udstikkerform, Krea Kagesæt med alt der skal bruges for at dit barn kan lave dig en dejlig kage, Krea ismaskine med alt til fremstilling af is, Burgersæt også her er det hele med, så dit barn kan lave dig et dejligt måltid mad med burger og pommefritter.

Udover modelervoks kan du også finde mange forskellige former af hammerbræt som er gode til at styrke barnets motoriske færdigheder samt god til øjn og hånd kordination.

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)