Telefontid: Alle dage fra 12.00 - 22.00

Vi bytter / refunderer 356 dage om året

 Vores sidste forsendelsesdag med GLS, hvis den skal frem inden jul er den 20/12-17 kl. 23.00, da GLS ikke kører ud med pakker lørdag

Sidste dag vi sender julepakker med PostNord til postbutik eller privat adresse er den 21/12-17 kl. 15.00. Så er det op til posten at få pakken frem til tiden.

 

×

Loom Bands

Vi kan nu tilbyde de ekstremt populære Loom rubber bands,

hvor det er op til dig eller dit barn at udtænke, designe og konstruere jeres eget, helt eget unikke armbånd, halskæder, små dyr, fantasifulde figurer og meget andet. Lav f.eks. en flot fødselsdagsgave til en i familien eller en god ven i dit helt eget design. Denne pakke anbefaler vi til dem som ikke har prøvet at lave Loom Bands før. Den indeholder hvad du skal bruge for at lave de første par armbånd, og lige få lært det hele. Dette er et helt fantastisk kreativt stykke legetøj der let kan bruges når man lige får det lært og som, kan bruges af både drenge og piger, mor eller far. Kan nemt gå hen og blive en helt hyggelig familie hobby.

Skal I på ferie eller familiebesøg og din søn eller datter gerne vil have sit legetøj med på turen, er en af de sjove kuffeter måske lige sagen til deres legetøj og Loombands. De kan følge barnet hele vejen, da de er godkendt som håndbagage. Så er legetøjet altid lige ved hånden. Udvalget af Trunki kuffeter finder du her, Leder du efter en bestemt kuffert og den ikke lige er på oversigten, så hold dig ikke tilbage for at maile eller ringer for at høre hvornår den igen er på lager. 

 

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)