Telefontid: Alle dage fra 12.00 - 22.00

Vi bytter / refunderer 356 dage om året

Bestil med GLS levering inden 22.00 og den kommer med næste morgen kl. 08.30 på hverdage

Bestil med PostNord inden 15.00 og den kommer med samme dag på hverdage

 

×

Løbe / balance cykler

Løbecykel: Løbecykel hvornår – løbecykel hvor gammel?

De fleste løbecykler kan bruges allerede når barnet er 2 år enkelte har højde så de kan bruges allerede fra ca. 1 år. Men når børn er 2 år er deres balance blevet noget bedre så løbecyklen er nemmere at håndtere. Ved manglende motorik bør du vente med at sætte barnet på en løbecykel til motorikken er blevet bedre, så h*n ikke går hen og mister lysten og glæden ved at lære at bruge cyklen forsvinder.
Måske er dit barn blevet så stor at h*n ønsker sig et par gode rulleskøjter dem kan du finde her.

Sorter faldende

1-36 of 38

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-36 of 38

Side:
  1. 1
  2. 2

Hvilken løbecykel skal man vælge:

Det tit en smagssag, nogle vil helst have en i træ og andre helst en i stål. Vi har begge dele i nogle smarte design og i rigtig god kvalitet. Hos farmorsoutlet kan du finde de smarte Enduro cykler, de flotte farverige Zap træ løbecykler og de seje Bandits & Angle stål løbecykler, der i kvaliteten er på højde med Puky.

Hvilken løbecykel skal jeg vælge – størrelse:

Du kan nemt finde den rigtige størrelse ved at måle dit barns ben fra foden til skridtet i cm og trække 1 cm. fra. Ud fra målet kan du som regel læse i beskrivelsen, hvor høje de forskellige balancecykler er og hvor meget de kan justeres i sadelhøjde. En rigtig størrelse er når barnet kan nå jorden med hele foden og ikke kun med tåspidserne.

Løbecykel hvor længe:

Hvor længe et barn kan have gælde af sin løbecykel (balancecykel) i træ eller stål afhænger helt af barnets udvikling. Nogle børn forlader den allerede som 4 årige andre som 6 årige.

En løbecykel har rigtig mange fordele:

Børn lærer at afstandsbedømme så de kan komme udenom de ting de møder på deres vej, koordinerer deres arme og ben. De har nemmere ved at komme over på en ”rigtig” cykel med pedaler senere.