Telefontid: Alle dage fra 12.00 - 22.00

Vi bytter / refunderer 356 dage om året

 Vores sidste forsendelsesdag med GLS, hvis den skal frem inden jul er den 20/12-17 kl. 23.00, da GLS ikke kører ud med pakker lørdag

Sidste dag vi sender julepakker med PostNord til postbutik eller privat adresse er den 21/12-17 kl. 15.00. Så er det op til posten at få pakken frem til tiden.

 

×

Komplet oversigt over legetøj, baby tøj, premarure tøj og udstyr til børn og baby i Danmark.

Premature tøj str. 32 - 50:

Kuvøse neonantal tøj til baby: 
Lej kuvøse / neonantal tøj
Hos farmorsoutlet har du mulighed for at leje premature tøj til en god pris. Tøj størrelser fra 450 gram til 2000 gram.
Køb kuvøse / neonantal baby tøj: Vi har et stort udvalg af neonantal baby tøj til fortidligt fødte
Præmature body til for tidligt fødte stort udvalg af premature body fra størrelse 32 til 50. Til både drenge og piger. I god kvalitet og gode mærker.
Præmature heldragt til for tidligt født Her kan du finde heldragter til de helt små børn med og uden fødder. Vi fører et stort udvalg af heldragter fra gode kvalitetsmærker. 
Præmature sparkedragt til for tidligt født Økologisk premature sparkedragter med og uden fødder til de allermindste børn. 
Premature sæt kommer i en god kvalitet og indeholder f.eks. sparkedragt, body, bukse, hue. Se vores store udvalg af sæt til for tidligt fødte børn.
Premature kjoler og bukser til for tidligt fødte Smarte små søde premature kjoler og bukser til præmature børn fra Tiny Me og Fixoni samt Bee Bo
Præmature huer og sokker huer og sokker er helt uundværlig til de små for tidigt fødte, de har behov for varme til den lille sarte krop. Huerne fås fra str. 32 og sokkerne fra 5 cm. 
Badeslag / svøb Rigtig gode og lækre : Vi har fine bløde badelagen fra Nørgaard Madsen, børn elsker at blive pakket ind i et svøb og blive puslet med efter et god bad. 
Gammeldags stofbleer Køb rigeligt med stofbleer, de er bare fantastisk at have til rigtig mange gøremål i hverdagen. F.eks. som gylpeklud og nusseklud og så er de bare fantastiske til at tøre væske op med.
Anti-rollover og puslemåtter Vil du være sikker på dit barn bliver liggende i den stilling du ønsker, er en anti-rollover lige løsningen. Den kan sikre at dit barn bliver liggende i lige den stilling du ønsker og er med til at skåne mod fladt baghoved. 

Nyfødt størrelse 50 og 56:

Bukser, bluser og huer Lækkert kvalitets tøj til en nyfødt baby i 100 % bomuld
Body og Heldragter Stort udvalg af heldragter og bodystocking til nyfødte.
Baby strømper og sokker Når du køber en heldragt uden fødder, skal du selvfølgelig huske at købe baby sokker også, så h*n ikke kommer til at fryse om de små fødder
Gammeldags stofbleer er bare helt uundværlig, så husk at købe rigeligt med stofbleer.
Badeslag og svøb Er i en lækker blød bomulds kvalitet fra Nørgaard Madsen

 

Kreativt legetøj til børn fra 0 - 12 år.  i denne kategori finder du en masse godt kreativt legetøj som er med til at øge deres motorik, øjn- og håndkoordination samt farvesanser.

Bamser lækre små og mellemstore bamser fra Teddykompaniet ( som alle kan vaskes) og Pokemon plys bamser.
Bamser på hjul Små søde elefanter, hunde og kaniner børn kan trække rundt med
Rangler Smate rangler til børn fra 0+ fra Tiny love, krea og Teddykompaniet. De hjælper med at koordinere dit barns øjne og hænder.
Bamsermed musik fra Teddykompaniet giver dit barn trykhed og afslapning når de er kede af det eller skal sove.
Sutteklude eller nusseklud elsker børn at ligge at nusse med eller bare at trøste si ved når de er kede af det, Nussekluden / suttekluden har en dejlig størrelse som er nem for børn at håndtere.
Baby aktivitets legetøj Alle børn uanset alder har brug for at blive aktiveret i hverdagen, hos os finder du godt baby aktivitetslegetøj til de mindste
Legetøj til baby stort udvalg i godt kreativt legetøj til baby som styrker deres motoriske færdigheder. Rigtig god godkendt motorisk legetøj
Børnefødseledag Børn elsker borpynt til deres fødselsdag og vi har fine dekorative bordpynt at vælge imellem.
Gynger Her finder du gynger i træ fra Krea og Legler, sansegynger eller som de også kaldes fuglerede gynge, edderkop gynge. Alle gynger kan bruges udendørs. Sansegyngerne er runde
Gåvogn i træ, en gåvogn til børn er rigtig god når de begynder at rejse sig for at gå, men lige mangler noget at holde ved for at holde balancen.
Hammerbræt i træ er godt babylegetøj der er med til at koordinere barnets hænder og øjne. Børn elsker at sidde og hammer på hammerbræt legetøj vi har dem i mange forskellige design.
Hoppeko og hoppebold Køb en hoppebold fra Krea eller en hoppeko fra Krea i blå, sort, lilla eller grøn, den er med til at styrke børns balanceevne.
Dukkevogn og dukkeseng  Krea dukkevogn i træ eller en stor dukkevogn fra Micki i lyserød. Vores trædukkevogn fra Krea er det klassiske røde vogn. 
Loom bands tilbehør Forskelligt tilbehør til når man leger med loombands elastikker.
Løbecykler og balance cykler Vi har et stort udvalg i både træ og stål i en god kvalitet. Du kan også finde trehjulede løbecyel i træ med flotte farver. Balance cykle kan fås til børn ned til 2 år. Og de fleste har punkterfri hjul.
Rørperler fra Playbox Plastperler i mini og maxi størrelser, mange gode perlemønstre og perler.
Rulleskøjter til børn, inline rulleskøjter, 3i1 rulleskøjte, og side by side. Alle med gode kulelejer. Børn elsker at løbe på rulleskøjter og det giver dem samtid en god motion.
Krea dyr og Micki bondegård. Bondegårdsdyr og vilde dyr
Magformers magnetlegetøj i mange størrelser og modeller sælges billigt. Køb billig magformers hos farmorsoutlet. F.eks 258 dele til 2898,- eller 144 dele til 1750,- kr.
Modelervoks fra Krea - giftfri fås som ismaskine, startsæt, burger sæt m.m. 
Pokemon orginal køb billig pokemon kort, bamser og pokemon spil eller pokemon figurer online. Vi har både små pakker og pokemon boxe. De er rigtigt populært legetøj blandt børn
PlusPlus kreativt legetøj hvor børn kan få brugt deres fantasi og kreative evner sælges billigt hos farmorsoutlet.
Puslespil til børn fås i mange varianter med gode store kraftige brikker fra 1 år+
Bayala elververden fra Schleich legetøj med mange søde elverfigurer. 
Dinosaurus fra Schleich med gamle uddøde dinosaurus. Schleich er kendt for deres fantastiske legetøjs kvalitet.
Spil og brætspil Her kan du finde gode spil til de mindste børn med Hr. Skæg og mange andre gode underholdende spil. Kalaha, Barrikade m.m.
Tegn og mal.
Trunki kuffert og Trunki BoostApak sjove børnekuffeter som er godkendt som håndbagage og en selepude til bil hvor der er indbygget en rygsæk.
Dukker og kludedukker i god kvalitet og alle dukker er sikkerhedsgodkendt. Kludedukkerne er fra det kendte engelske mærke BigJig Toys. Stort udvalg
Dukketøj i god kvalitet til gode priser til dukker fra 28 . 40 cm. Du kan både finde dukkekjoler, jakker, bukser og nattøj. Stort udvalg
Peddington bjørne er nogle dejlige bløde bamser til både baby og lidt større børn. Børn elsker at kramme denne dejlige bjørn, det giver dem trykhed, især når de er lidt kede af det.
Thomas and Friends er små søde tog og arbejdsmaskiner som børn kan bruge mange timer på, og bruge deres fantasi når de leger med dem.
Lightseekers er spået til at blive et meget populært spil dette år og som julegave hit 2017. Lightseekers kan spilles som kortspil eller på en Ipad,Tablet og en mobiltelefon med Bluetuuch, anbefalet til børn fra 8 år.
Didicar er sjove smarte biler der kører helt uden brug af batterier, pedaler og motor. Du drejer bare på rattet og bilen kan køre både forlæns og baglæns.  

Baby og børne udstyr:

Baby aktivitetstæpper er godt baby legetøj hvor h*n kan ligge og studere farver og lære at række ud efter ting.
Brother Max natlampe 
Brother Max thermometer mål dit barns temperatur helt uden at røre ved barnet.
Baby dyner og Junior dyner Vi har fiber dyner til børn fra Høie og Cocoon Kapok,Kapok er desuden økologisk.
Baby sengetøj Fra Nørgaard madsen i rigtig god kvalitet størrelse 70 x 100 cm.
Junior sengetøj Fra Nørgaard Madsen i rigtig god kvalitet størrelse 100 x 140cm
Dr. Spisestel
Spildfrie kopper fra Litecup med lys der lyser op i mørket
Sutteflasker og sutter se vores smarte twisshaker og Iiamo flasker, der begge mindsker risikoen for at få et kolik barn 
Højdemåler i stof og fine design fra Teddykompaniet
Mørklægningsgardiner nemme at hænge op og tage med på ferie.Gardiner fra ByMush, så kan man altid få mørklagt et rum også på ture eller ferier, da mørklægningsgardinet nemt hænges op med de medfølgende sugkopper. Fylder meget lidt og nemt at have med i taske eller kuffert.
Nuvita baby plejesæt
Pusletasker med og uden lift Gode tasker, der kan rumme alt det man behøver at have nmed sig ud af huset.
 Puslemåtter og Anti-rollover pude
Rejseseng eller weekendseng som er nemme at have med på en rejse eller en familie tur. Vejer og fylder næsten ingen ting
Skuldertasker fra Trunki passer i en trunki børnekuffert og rygsække med sele fra Bobo til små børn
Bubblebum selepude og Trunki Selepude med rygsæk Vi har både oppustelige bubblebum selepuder og Selepude med rygsæk fra Trunki, fås i grøn og pink
Sutteklude og bamser fra Teddykompaniet og BoBo i fantastisk blød og lækker kvalitet.
Sack N Seat og Hipster håndfri livrem. babysæde og Hipster Fantastisk let babysæde at have med i byen, passer til alle stole med høj ryg. Vejer næsten ingenting ca. 250 g. Hipster hjælper med at have hænderne frie
Hånd- og fodaftryk fra Baby Art. Få lavet et flot aftryk af dit barns fod og hånd til evigt minde, sættet er helt fri for farlige stoffer.
Skridsikre sokker fra GoBabyGo Giver dit barn en god trykhed når de begynder at rejse sig ved ting og begynder at gå.

 

Outlet salg:

Baby og børn 0 - 1½ år.

Baby body og heldragter
Bukser, kjoler og T-shirt
Tilbehør
Flyvedragt
Baby sko fra Kennedy sko
Støvler Kennedy sko

Drenge 2 - 3 år

Undertøj og nattøj
Bukser og T-shirt
Over 3 år
Nattøj og undertøj
Sko og Støvler Kennedy sko

Pige 2 - 3 år
Undertøj
Buker, Tunika og T-Shirt
Sko og Støvler Kennedy sko
Over 3 år
Nattøj,
Ydertøj
Sko og støvler Kennedy sko
Diverse børnebøger, rangler og legetøj 
Loombands tilbehør - restsalg til billige penge
Tico Byggeklodser - verdens mindste byggeklodser
Drager og Bayala legetøj fra Schleich
Solcelle legetøj 3D puslespil, sammel et fly uden værktøj
Magformers og PlusPlus

Mærker:
Bebo lækkert smart præmature tøj fra England
BoBo Bamser håndsyede bamser fra England
Boowoo præmature tøj fra str. 38
Boppi Balancecykel  smarte løbecykler i flere farver i træ
 Bandit og Angels løbecykel stål balancecykel
Brother Max
Bubblebum oppustelig selepude til børn fra 4 - 11 år
Blue suede Moose præmature tøj økologisk fra str 38
CoCoon Kapok Økologisk babydyne og juniordyne + puder og madrasser
Deryan rejseseng
Dr bamser og spil
Dudii bamser
Eduka legetøj Baby legetøj og puslespil
Enduro løbecykel træ balancecykler i flere farver
Fixoni babytøj baby og præmature tøj
GoBabyGo skridsikre strømper, strrømpebukser og leggings
Hape baby aktivitets legetøj
Høie Babydyne og Juniordyne antibaktielle gode fiberdyner til børn
Imse Vimse store gammeldags stofbleer
Iiamo sutteflasker der kan varme væsken op uden strøm
Krea legetøj godt gammeldags legetøj fra det kendte danske firma
Kinitisc sand med forme
Legler legetøj fra det godt kendte tyske legetøjsfirma godt kraftigt baby legetøj
Lamaze baby legetøj med masser af gode klare farver og behagelige lyde
Magformers magnetisk legetøj hvor børn kan bruge deres fantasi.
Micki  baby legetøj fra det kendte svenske gamle firma i god kraftig kvalitet.
Nijdam rulleskøjter som er justerbare op til 4 størrelser
Nils extreme rulleskøjter justerbare rulleskøjterm, kan justeres med 4 størrelser
Nørgaard Madsen  sengetøj i god kraftig kvalitet og badelagener
Nursery Time præmature tøj til små piger
Nuvita
Playbox plastik rørperler
PlusPlus brikker lader dine børn få gang i deres kreative evner og fantasi.
Pokemon legetøj massser af fine produkter til en pokemon fan
Rainbow loom bands tilbehør
Legetøj fra Schleich fortidsøgler og Bayala elververden
Snuggle baby bademåtter som er gode når børn skal have skiftet ble eller tøj.
Sack'n Seat  baby stolesæde som kan anvendes på næsten alle stole til børn fra 6 mdr. til 30 mdr.
Teddykompaniet gode vaskbare bamser og bamser med musik
Orginal pokemon masser af pokemon produkter til en pokemon fans
Børnekuffert fra Trunk er godkendt som håndbagage så børn kan med denne kuffert have sine ting ved sig på hele rejsen
Tiny Me smart præmature tøj til de allermindste børn
Tiny Love baby gode babyprodukter som vugge, skråstol, rangler og babyaktivitets tæpper
Twistshake sutteflaske Anti-kolik sutteflasker i flere størrelser og farver
Zap løbe / balance cykel i træ i flotte design 
Paddington bamser er nogle nuttede bløde plysbamser som er blevet englands ikon.
Thomas and Friends er små nuttede tog kendt fra TV serien der har eksisteret i rigtig mange år.
Baby Art har flotte små rammer og materiale hvor man nemt kan tage et aftryk af sit barns hånd eller fod
Lightseekers er et spil med masser  af mystik og aktion for børn fra 8 år. Kan spilles som kortspil eller på en mobil, Tablet eller en Ipad der har Bluetuuch.
Didicar: godt solidt sjove biler i flere farver samt flotte smarte 2i1 gåvogn / løbecykel i 4 farver.