Telefontid: Alle dage fra 12.00 - 22.00

Vi bytter / refunderer indenfor 30 dage

Bestil hele dagen frem til 22.00,  kommer med dagen efter kl. 08.30 på hverdage, GLS kører ikke pakker ud lørdag.

Fri Fragt fra 100,00 kr.

 

 

×

Bubblebum og Trunki Selepude

Bubblebum Selepude er meget lille,men kan pustes op så den passer til dit barn.

Selepuden er godkendt i henhold til ECE-regulativ R44/04, hvilket vil sige at den må bruges som en autostol/selepude til børn i alderen 4-11, i vægtgruppen15-36 kg, som er under 1,35 meter høje.

Bubblebum Selepude er et super praktisk produkt, som altid er godt at have i baghånden.

Mulighederne for brug og tidspunktet, hvor denne selepude kan være praktisk have have liggende er mange Men et eksempel på et scenarie, hvor dette produkt kunne være vanvittigt nyttigt kunne være følgende: Du har lige været med dit barn, ude for at handle. Der i er i forretningen møder dit barn naturligvis en af sine gode kammerater og i inviterer ham hjem. Men hvordan kommer i dertil? I har jo ikke nogen autostol eller pude til dit barns kammerat? Det er her, bubblebum selepuden kommer ind i billedet. Denne selepude fylder nemlig utroligt lidt og kan dermed opbevares i bagagerummet eller et mindre rum i bilen, uden rent faktisk at tage noget særligt plads.
Sorter faldende

11 vare(r)

Sorter faldende

11 vare(r)

Du kan altså have en enkelt eller et par stykker af disse selepuder med dig, så du altid er sikker på at have nok til at kunne transportere legekammerater eller lignende. Et andet eksempel kunne være at du lige får besøg af en med et barn der ikke lige kan nå op til bordet og dermed sin tallerken, her kan den oppustelige selepude også komme til sin ret, pust den op, læg den på stolen og vupti barnet kan nu nemt nå op til sin tallerken. Hurtig, nem at bruge og tage i brug.

Tekniske Data for Bubblebum selepude

Godkendt i henhold til ECE-regulativ R44/04
 • Til børn i alderen 4 -11 år / 15 - 36kg / 1.35 mtr. •

BubbleBum må KUN anvendes sammen med en 3-punkts voksensele der er godkendt iht ECE-regulativ.

• Brugsanvisning vedlagt i selepudens emballage • Bubblebum er desuden godkendt til brug i USA (FMVSS 213 Har et eksempel på et scenarie, hvor Bubblebum selepude kunne være vanvittigt nyttigt kunne være følgende: Du har lige været med dit barn, ude for at handle. Da i er i forretningen møder dit barn naturligvis en af sine gode kammerater og i inviterer ham hjem. Men hvordan kommer i dertil? I har jo ikke nogen autostol eller selepude til dit barns kammerat? Det er her, hvor bubblebum selepuden kommer ind i billedet.

Denne selepude fylder nemlig utroligt lidt og kan dermed opbevares i bagagerummet eller et mindre rum i bilen, uden rent faktisk at tage noget særligt plads.

Du kan altså have en enkelt eller et par stykker af disse selepuder med dig, så du altid er sikker på at have nok til at kunne transportere legekammerater eller lignende Andre personer, der kunne få brug for dette produkt og for eksempel kunne modtage det i julegave er bl.a. bedsteforældre, onkler, tanter osv. Disse har alle tilfælles, at de ikke nødvendigvis altid har børn der skal transporteres. Men samtidigt kan de komme i en situation, hvor det er nødvendigt. Og så er det da rigtig smart, at have en fin bubblebum selepude liggende klar. Det smarte ved denne selepude er desuden, at den kan pustes op. Altså fylder den nærmest ingenting når den ikke er i brug, men kan i brug tilpasses barnets behov. Selepuden er i Danmark godkendt til at blive brugt som autostol i bilen. Dette er et krav til alle børn under 1 meter og 35 centimeter, da de ellers risikerer at blive kvalt i deres airbag, hvis du skulle gå hen og køre galt. Derfor er det bare vanvittigt vigtigt, at du altid har nok selepuder/autostole, til alle de børn der skal op og køre med dig. Selvom det virker som en lidt plat ting, så kan det nemlig sagtens gå hen at blive et spørgsmål om liv og død. Så gør dig selv en tjeneste og reserver et meget lille stykke plads i bilen til din Bubblebum selepude eller en selepude af andet mærke. På den måde er du 100% sikker på, at du har gjort hvad du kunne, hvis der skulle ske noget