Julegaver købt fra 1 November - 23 December 2016 byttes eller refunderes frem til 30 Januar 2017
Pakker der skal bruges til julegave : Bestil med GLS senest 21/12-16. Bestil med PostDanmark senest 22/12-16 ( vil du være sikker på pakken, er bedst at bestille uden omdeling, da du ellers ricikere pakken først kan hentes efter jul. )                    

×

Rejseseng - weekendseng

Med Deryan luksus baby og junior rejseseng / Weekendseng

har du den helt genial løsning på en stabil og slidstærk rejseseng også kaldet weekendseng med et helt unikt design i rigtig god kvalitet og i meget slidstærkt materiale. Deryan rejseseng er en pop up seng og kan pakkes ud og sammen på ganske få sekunder. Sengen fylder utrolig lidt når den er pakket sammen. Sammenpakket fylder denne weekendseng kun 45 x 45 x15 i junior størrelse og vejer kun 4 kg. eller 36 x 36 x13 cm i baby størrelse og vejer kun 2 kg.  Rejsesengene fås i en luksusudgave, med en selvoppustelig luftmadras, et finmasket insektnet. Sengen er fremstillet i brandhæmende materiale og har 50 % UV beskyttelse så dit barn kan ligge trygt og godt i sit helt eget lille telt. En Deryan rejseseng er også god at tage med på stranden eller i haven fordi der er UV beskyttelse indbygget i teltet.

 

Rejsesengen fra Deryan overholder alle gældende sikkerheds- og sundhedskrav

 

Sorter faldende

23 vare(r)

Sorter faldende

23 vare(r)

Kender du dette: Dit barn er lige blevet færdig med en god middagslur og vil ud og lege, de øsregner og dit barn har ingen støvler. Bare rolig hos farmorsoutlet, kan du bestille et par billige børne støvler til din søn eller datter. og have dem næste dag, hvis du når at bestille inden kl. 15.00 og beder om PostDanmark forsendelse.