Telefontid: Alle dage fra 12.00 - 22.00

Køb din julegave nu,  vi bytter / refunderer frem til 31 Januar 2018.

GLS anbefaler man sender julepakke den 19/12-17, Vores sidste forsendelsesdag med GLS er den 20/12-17 kl. 23.00

Sidste dag vi sender med PostNord til postbutik eller privat adresse er den 21/12-17 kl. 15.00

 

×

Pusletasker med og uden lift

Vi har fundet nogle praktiske pusletasker til nybagte mødre og fædre. Nu har du mulighed for at have både pusletaske og lift med i en. 2i1 bed og bag eller en ganske almindelig pusletaske med plads til alt det nødvendige når man skal på besøg eller ferie med det nye lille familiemedlem. Taskerne er alle lavet i vandafvisende materialer så indholdet kan holdes tørt. Køb en pusletaske inden fødslen, så kan den stå og være pakket lige til at tage med den dag du skal føde og have dit barn transporteret hjem fra fødeafdelingen. Så glemmer du ikke noget.
Sorter faldende

15 vare(r)

Sorter faldende

15 vare(r)

En pusletaske er uundværlig når man skal på udflugt med det lille nye familiemedlem. Tasken kan have plads til alt det man behøver for at pusle om den lille. De pusletasker vi har på lager har også indsyede lommer hvor der er plads til at stille en sutteflaske eller 2, vådrum til evt. vådt tøj. Har du endnu ikke købt en sutteflaske, har vi nogle rigtig gode flasker med anti-kolik filter fra Twistshake i forskellige farver og størrelser.
Når du køber en pusletaske hos farmorsoutlet kan du være sikker på en god kvalitet og der er gratis fragt og den sendes inden for 24 timer, bestiller du pusletasken inden kl. 15.00 sendes den samme dag du bestiller.